ΤΑΒΕΡΝΑ ΛΙΘΑΡΙΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ ΝΙΚΟΛΙ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Created by DlayerWeb

ΛΕΥΚΑΔΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Η Λευκάδα είναι το τέταρτο σε έκταση ελληνικό νησί του Ιονίου πελάγους και των Επτανήσων. Βρίσκεται κοντά στις ακτές της Αιτωλοακαρνανίας όπου στην αρχαιότητα πίστευαν ότι ήταν χερσόνησος αυτής. Σήμερα χωρίζεται από τον μικρό αλλά ιστορικό πορθμό του Δρεπάνου. Κυριότερες πηγές πλούτου είναι ο τουρισμός, η ελαιουργία, αμπελουργία και η αλιεία. Έχει αστείρευτες φυσικές ομορφιές και αποτελείται από εντυπωσιακές ακτές και όρμους που είναι εξαιρετικά φυσικά λιμάνια.
ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Οι φωτογραφίες είναι από τις παραλίες Πόρτο Κατσίκι, Βασιλική και Μήλος. Η πρώτη είναι από τις πιο διάσημες, η δεύτερη είναι πιο οργανωμένη, ενώ η τρίτη από τις πιο παρθένες. Η καθεμιά τους έχει την δική της ομορφιά. Υπάρχουν και εικόνες από τους καταρράκτες του Νυδρίου.
ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΟΠΙΑ Κατά την διάρκεια των διακοπών σας αξίζει να επισκεφτείτε το γραφικό λιμανάκι που έχει η Βασιλική, όπου ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να βρει όλα τα είδη καταστημάτων, ταξιδιωτικά γραφεία και μια ποικιλία μαγαζιών για νυχτερινή διασκέδαση
Κλείσε περιγραφή

 
 

 

 
 

 

 

/